Tänään meillä oli todella ihana ruoka illalla kotosalla; kananrintaa kermakastikkeessa, pastaa ja uunissa paahdetuja ruusukaaleja. J on niiiin hyvä tekeen kaikkia ihania kastikkeita, se on sellanen maustamisen mestari!
Noiden pähkinäiseksi paahdettujen ruusukaalien ohjeen oon bongannut Siskot kokkaa -blogista jo syksyllä ja tämän reseptin löydettyäni ei ruusukaaleja ole meidän huushollissa valmistettu enää mitenkään muuten :) Pähkinäisyys, suolaisuus ja ruusukaalien hyvä maku, nami! Just se suolaisuus teki niistä loistohyvät tuohon kanapastan joukkoon.
J odottaa jo, nyt pelaan Carcassonnea!
Ihanaa torstai-iltaa <3
Sanni
Ihana, että ruusukaalirakkaus leviää. :) Ja Carcassonne on munkin yksi suosikki. Tosin Dominion (korttipeli) on ehkä vielä parempi minusta :)
VastaaPoistaHei Nelle!
PoistaTäytyykiin katsoa Dominionia kaupasta seuraavan kerran kun pelihyllylle eksyy.
Mukavaa joulun aikaa!
Sanni