torstai 9. tammikuuta 2014

Ihanan pähkinäiset ruusukaalit

Ruusukaali on yksi mun lempparijutuista keittiössä. Niitä tulee tehtyä vaan ihan liian harvoin :( Onneksi nappasin taas pitkästä aikaa ruusukaalipussukan kauppareissulla koriin!

Tänään meillä oli todella ihana ruoka illalla kotosalla; kananrintaa kermakastikkeessa, pastaa ja uunissa paahdetuja ruusukaaleja. J on niiiin hyvä tekeen kaikkia ihania kastikkeita, se on sellanen maustamisen mestari!


Noiden pähkinäiseksi paahdettujen ruusukaalien ohjeen oon bongannut Siskot kokkaa -blogista jo syksyllä ja tämän reseptin löydettyäni ei ruusukaaleja ole meidän huushollissa valmistettu enää mitenkään muuten :) Pähkinäisyys, suolaisuus ja ruusukaalien hyvä maku, nami! Just se suolaisuus teki niistä loistohyvät tuohon kanapastan joukkoon.


J odottaa jo, nyt pelaan Carcassonnea!

Ihanaa torstai-iltaa <3
Sanni

2 kommenttia:

  1. Ihana, että ruusukaalirakkaus leviää. :) Ja Carcassonne on munkin yksi suosikki. Tosin Dominion (korttipeli) on ehkä vielä parempi minusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nelle!

      Täytyykiin katsoa Dominionia kaupasta seuraavan kerran kun pelihyllylle eksyy.

      Mukavaa joulun aikaa!
      Sanni

      Poista

Kiitos kommentistasi!