Runebergin tortut (12 kpl muffaripellillä)
200g margariinia
2dl sokeria
2 kananmunaa
2dl vehnäjauhoja
2dl korppujauhoja
1dl mantelijauhetta
2tl leivinjauhetta
hilloa
sokeri-vesikuorrutetta
Vatkaa margariini ja sokeri ja lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne margariini-sokeri -seokseen. Sekoita tasaiseksi ja jaa muffinssivuokiin/-pellille. Paista uunissa 200 asteessa n. 10-15 minuttiia.
Päälle laitoin vadelma-mansikkahilloa sydämen muotoisena ja reunustin sydämet sokeri-vesikuorrutuksella. Meidän perhe ei välitä karvasmantelista, joten nämä meidän runebergin tortut tehdään ilman niitä. Halutessasi lisää taikinaan 2 tippaa karvasmantelia.
Hyvää Runebergin päivää!
Sanni
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!