Suklaa-vadelma täytekakku
suklaakakkupohja tehty 7 munalla ja 26 cm:n vuokaan
½ suklaatäyte tehty maitosuklaasta
½ vadelmatäyte tehty vadelmasta ja käytetty tavallista vispikermaa mansikkakerman sijasta
sokerikreemi kuorrutuksen alle tehty osittain tomusokerista ja osittain kaakaojauheesta
koristeet:
Perhoset tehty Kitchen Craftin perhos-setillä, joka sisältää kolmea eri kokoa perhosmuottia. Massana käytetty Iloisen Keittiön sokerimassaa. Väreinä valkoinen sekä vadelmanpunainen.
Kakun päälle kaulittu samasta vadelmanpunaisesta sokerimassasta sokerikuorrutus.
Perhoset on kiinnitetty kakkuun Dr. Oetkerin punaisella koristelugeelillä.
Tällä onnistumisella jaksaa taas pitkään :)
Sanni
Hieno kakku tuli. :)
VastaaPoistaKiitos Terhi :)
PoistaVoi nam!!:)
VastaaPoistaMulla on vielä mietinnässä mitä tarjoan tämän meidän toisen rinsessan ristiäisissä.. kääks.. Ehkäpä tässä olisi yksi hyvä ehdokas, kiitos ohjeesta!:)
Eipä kestä! Tein muuten kakkupohjan pari viikkoa etukäteen pakkaseen valmiiksi osiin leikattuna niin pääsi ennen juhlia taas pikkasen helpommalla. Pakastaminen ei vaikuttanut makuun ollenkaan.
PoistaJa kyllä ne ristiäistarjottavatkin siitä suttaantuu. Netti on onneksi pullollaan mitä ihanempia vinkkejä ja reseptejä, joten valinnan vaikeushan se kai vaan enemmän on :)
Ihania ristiäisiä teille kun niiden aika koittaa!
Sanni