sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Talven toppaa

Tulevaksi talveksi alkaa tytön toppavaatteet olla kasassa. Kengät ovat vielä vähän kysymysmerkki mutta eiköhän nekin siitä ala ajan kuluessa valkenemaan.

Racoonin haalarin ostin jo tammikuun alennusmyynneistä ja nyt syksyllä mulla kävi tuuri kun huomasin H&M:ssä viime vuoden topat alennuksella. Ostin tuon kakkoshaalarin 30€:lla! Katsotaan kuinka henkkamaukan laatu pärjää Racoonille, palaan asiaan talven kuluessa varmasti jos yllättää positiivisesti tai todella negatiivisesti.




Polarn o. Pyretin toppatakki sekä Jonathanin toppahousut ovat myös tammikuun aleista ja housuista taisin maksaa vaivaiset 7 €. Nämä ovat tarkoitettu kauppareissuille jne. kun ei olla menossa lumihankeen peuhaamaan. Ehkä ne henkselihousut olis ollut kätsyimmät mutta kaikkea ei voi saada.


Nyt syksyn viiletessä jo kovassa käytössä ovat olleet Po.Pin villahaalari sekä villalapaset (vk-hanskojen alla) sekä Lindexistä löytämäni villasukat (myydään 3kpl paketissa). Nämä lämmittävät meidän huonosta ääreisverenkierrosta kärsivää Rakkauspakkausta jo nyt hienosti. Toivottavasti tepsivät myös pakkaskeleillä! Kuvasin nuo kahdet toppahanskatkin jo tässä samalla kun osuivat laatikossa käteeni.


Lisäksi on paljon kypärämyssyjä, pipoja, kaulureita, paksuja villasukkia sekä fleecehaalaria jne. Ihanaa kun ollaan saatu paljon näitä käytettyinä niin ei tarvitse niitä murehtia.

FB-kirppikseltä bongasin jo alkusyksystä Vikingin Gore-tex talvikengät mutta ovat siis käytetyt, joten täytyy katsoa ovatko kuinka lämpimät enää. Sitten niitä pakkaskenkiä kovasti pohdin ja kai me sitten niihin Kuomiin ollaan kaatumassa. Ideoita ja kokemuksia otetaan mielellään vastaan! Lämpimät niiden pitäisi olla, sillä pikkusella on nyt jo ne varpaat jäässä vk-kengissään kun aamusta pihalla on +5 astetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!