sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pupujumpsuit

Jumpsuit on ollut mun ompelulistalla jo pidemmän aikaa mutta koska ei ole kaavoja en ole uskaltanut lähteä itsekseni haahuilemaan kaavapaperin kahinaan. Lopulta sitten uskoin, etten niitä kaavoja tule ainakaan tähän hätään saamaan ja koska tapanani on, että kaikki pitää saada just sillon kun haluaa niin päätin sittenkin lähteä tuntemattomalla jumpsuitmatkalle ja mukaan kaappasin vielä sen iki-ihanan Murun neuloksen, jota ei sitten tämän ompeluksen jälkeen ole kuin muutama hassu suiru. Hyvin tuli käytettyä ihan koko metrin pala tuota ihanuutta eikä jumpsuitin valmistaminen loppujen lopuksi ollut kovinkaan kummoinen haahuilureissu <3


Tämä ihana Rakkauspakkauksen huoneen nykyinen matto
on siskoni tekemä.
Selailin kaavojani ja yhdistelin 92 cm hupparin ja velourhousujen kaavoja sekä otin hieman mittoja pienemmästä (kaupasta ostetusta) jumpsuitista. Niistä piirsin ja piirsin ja lopulta leikkasinkin n. 92cm kokoisen jumpsuitin kaavat. Hupun vuoren trikooksi päätyi Kestovaippakaupasta aikoinaan ostamani ruskea pilvitrikoo, sillä halusin päästä 'eroon' jo todella pitkään kangaskaapissa marinoituneesta ruskeasta resorista. Ja kaikki mätsää mun mielestä mukavasti keskenään.



Ostin vihdoinkin myös tollasia kokolappuja niin muistaa sitten myöhemminkin että minkä kokoinen mikäkin itse ommeltu vaate onkaan.


Itselle muistiin ja kaikille halukkaille suositteluksi ja muistinvirkistämiseksi vetoketjun ja kaitalehuolittelun yhdistämiseen todella selkeät kuvalliset ohjeet löydät Ihan itse tehty -blogista.

Ja siis huppu ja taskut on tällä hetkellä number 1 & 2 -juttu Rakkauspakkauksen vaatteissa, joten niitä on aamupäivä tutkittu :)


Mukavaa sunnuntain jatkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!